top of page

Wed, 14 Feb

|

Zoom

the New Flame of Love and Wisdom

Anna Indra & Angela Johnsson har blivit kallade att kalla Er samman för att tillsammans tända och aktivera en helt ny flamma på Jorden the New flame of Love and Wisdom!

Registration is closed
See other events
the New Flame of Love and Wisdom
the New Flame of Love and Wisdom

Time and location

14 Feb 2024, 19:00 – 20:30 CET

Zoom

About the event

The New Flame of Love & Wisdom!

Vi har blivit kallade att tillsammans på alla hjärtans dag, aktivera och den nya flamman av kärlek och visdom på Jorden!

Lady Venus och Serapis Beys helande flamma av kärlek och visdom hjälper oss att rena och anpassa vårt energifält och medvetande till den gudomliga essensens rena platinum ljus.   

Lady Venus rosa kärleksflamma stärker vårt sanna feminina ljus av diamant. Diamantljuset renar, förfinar och förstärker känslornas subtila energier att sammanlänkas med de högre andliga dimensionerna.  

Serapis Beys vita flamma med universell visdom helar och stärker vårt sanna maskulina ljus av guld. Guldljuset löser upp mentala inprogrammeringar. Detta transformerande ljus renar och upphöjer tankens förmåga att medvetet samverka med det universella medvetandefältet.  

Diamant- och guldenergin utgör tillsammans platinum frekvensen. 

Platinum är en av de renaste och högsta frekvenserna i Universum.  

Platinum inrymmer en alkemistisk sammansättning av ljus som stärker vibrationen för uppstigning.   

Platinum energin känner inga gränser och tillåter den förenade principen av villkorslös kärlek att flöda fritt. Den vita flamman lyfter slöjan som har berövat vår frihet och förstfödslorätt.   

Platinum är en ren metall med frekvensen av Alfa & Omega som upprätthåller balansen av Moder- och Faderspolen i våra hjärtan.  

Föreningen av den rosa och vita flamman kommer att stärka denna Alfa & Omega frekvens. Platinum frekvensen kommer att höja vårt inre ljusfrekvens och energifält, vilket ger oss ett högre gudomligt beskydd för att anta nya uppdragen som väntar oss själar.  

Denna nya flamma leder oss inåt och väcker fröet inom dig som belyser den gudomliga varelse du är. 

Lady Venus och Serapis Beys nya flamma underlättar vår kommunikation och harmonisering med vår inre Källa av Kärlek och Visdom. 

Flamman av kärlek och visdom får ditt ljus av renaste kärlek och själens universella visdomar att spira i ditt inre.  

Denna nya flamman med Alfa & Omega frekvensen kommer att skänka glädje och enhet till världen.   

Flamman tänder själens glöd av skönhet och storhet i ditt hjärta. Den rosa-vita eldens flamma är en välsignelse för att känna den universella enheten inom oss.  

Denna nya flamma är inte bara en hjälp för att på djupare nivåer släppa stress, spänningar, oro och problempunkter utan ger oss också helande kraft att samla minnen från den drabbade delen av oss själva för permanent läkning. Flamman är särskilt kraftfullt för att förnya cellstrukturen och öppna de gudomliga potentialerna i vårt RNA/DNA, vilket höjer cellernas ljuskapacitet.  

På den mentala och känslomässiga nivån hjälper flamman oss att balansera tankar och känslor med precision, vilket stärker vårt fokus som i högre grad möjliggör förverkligandet av vårt högre syfte.  

Vi hoppas av hela våra hjärtan att du vill vara med oss denna speciella dag, att aktivera flamman inom dig och på Jorden!

Du som inte har möjlighet att medverka live denna dag och tid, kommer att få tillgång till länken för att ta del av detta energiarbete i efterhand.  

I ljus och kärlek

Anna Indra & Angela

Läs mer om Angela på https://www.goldenstarcode.com/

P.s När du har gjort din betalning kommer länken till dig automatisk, dubbelkolla gärna i din skräppost om du inte ser länken. 

Tickets

  • the New Divine Ray of Love and

    SEK 333.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page