top of page

Wed, 13 Mar

|

Zoom

Själens resa, workshop serie, online via Zoom

Det är dags Nu, Din själ kallar dig, hon viskar ditt namn, det är dags nu, för henne att få ta plats inom dig! Anna Indra & Shekina vill ta dig med på en inre resa, djupt djupt in i dig själv, för att Du skall få möta Henne och bli ett med Henne, hon som är Du.

Registration is closed
See other events
Själens resa, workshop serie, online via Zoom
Själens resa, workshop serie, online via Zoom

Time and location

13 Mar 2024, 19:00 – 14 Mar 2024, 20:30

Zoom

About the event

Själens resa, 

I mars 2022 fick vi, Anna och Lena, kallelsen från Spirit att åka till England för besöka flera kraftplatser,  för att hämta hem energi och kunskap från dessa kraftplatser för att sedan sätta samman allt till en magisk workshopserie.  Där är vi nu.    I slutet på april 2022 åkte vi och hade en alldeles fantastisk tid och upplevelse i England.

Vi besökte bl a Glastonbury/Avalon, Merlins cave, Tintagle, St Nectans Glen och Avebury. Flera av dessa platser har vi varit på många gånger tidigare, för varje gång vi besöker en plast kommer vi djupare och djupare in i platsen och dess energi och ny information öppnas upp.  Vi genomförde vackra ceremonier i heliga källor, andades henns andetag - Moder Jord,  väckte minnen från tidigare liv, tog emot visdomsnycklar som vi nu har fått kallelsen att förmedla till er via denna workshopsserien, Själens resa.

På vår resa här i Själens resa kommer vi att utforskar och lära känna henne - Magiska, mystiska Avalon.

Landskapet som kröns av Avalons gudinna, The Tor. Genom slöjorna går vi in ​​i henne, vi går hennes labyrint, en resa som tar oss djupt in i oss själva.

Avalon/Glastonbury, platsen som sägs vara Jordens hjärtachakra. En plats som står för helande, transformation, visdom och kärlek. 

Hit har människor samlats i århundranden på sin väg mot upplysning. 

Vi går på hennes mark, andas hennes jord, håller vackra cermonier till Gudinnan inom oss,  besöker hennes magiska kraftplatser och leylinjerna som går genom landskapet, badar i hennes heliga källor och mediterar i hennes vackra trädgårdar.

Vi tar hjälp av hennes kärleksfulla puls, den som vibrerar i kärlekens renaste ljus för att öppna våra hjärtan och utöka vårt ljus.

 

Vi tar oss till Tintagel, guidad av mästaren Merlin, och  besöker Rocky Valley, Fairyland, Merlins grotta och vattenfallet i St Nectan's Glen. Allt för att gå djupare och djupare in i oss själva och för att förstå vår egen skapande kraft, att väcka skapelsekraften inom oss.

Vi renas i vattenfallet i St Nectan´s Glen, möter de älvor som vakar över landskapet och vill hjälpa oss att väcka vår egen Magiker, vår egen Alkemist inom oss. 

Vår resa slutar i stencirkeln i Avebury, plasten för ditt eget inre bröllop, där du får möta och förenas med Henne, Hon som är Du, din egen Själ.

Datum för live via Zoom ( har du ingen möjlighet att ta del av livesändningar, ingen fara, alla livesändningar spelas in och läggs ut i gruppen dagen efter, så att du i lugn och ro kan ta del av inspelningarna när det passar dig bäst) .  Tid vid varje tillfälle är 19-20.30.

13 mars. 

3 apri

24 april

15 maj 

5 juni 

Mellan varje live, som sker via Zoom, läggs det ut 4 stycken inspelade meditationer som du får ta del av.

I meditationerna får du träffa Avalons gudinnor, de drakar som håller Avalons hjärta, uppstigna mästare, prästinnor från andra dimensioner. 

Detta och mycket mer kommer du att få ta del av här på Själens resa.

Hur känns detta inom dig? Känner du kallelsen i ditt hjärta?

Du som anmäler dig till Själens resa kommer också att bli inbjuden till en sluten fb-grupp.

I gruppen kommer du att hitta länkarna till varje Zoom möte, samt få tillgång till de inspelade meditationerna. 

Där kan du också dela dina upplevelser från våra "träffar", ställa frågor m.m.

I ljus och kärlek

Anna Indra & Lena Shekina Rose

I augusti 2023 blev vi kallade att ta med en grupp Ljussystrar på en fysisk resa till dessa platser som ingår i Själens resa. Vilken resa det blev, den mest fantastiska av alla resor vi någonsin har varit med om. 

Titta gärna på videon från vår resa, du hittar den första sidan här på hemsidan.  Här kan du se och känna de energier vi jobbade med och som vi kommer att arbeta med här i Själens resa tillsammans med dig. 

Nu i augusti, 2024 håller vi en ny fysisk resa, Själens resa till England, läs mer www.annaindralarsson.com/travels .

Önskar du delbetala din kurs, då skickar du ett mail till info@houseofindra.se

Tickets

  • Själens resa

    SEK 3,555.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page