top of page
fiona-murray-UFLWQP3lICY-unsplash.jpg

ARISE

EN MODERN MYSTERY SCHOOL

Varmt välkommen till Arise, ett onlineprogram uppdelat på 14 lektioner. 

En resa till ditt innersta

I mångt och mycket har Arise en stor likhet med alla de Mystery schools som funnits i alla tider i alla civilisationer, i bl a Egypten, Grekland, Atlantis, hos Mayafolket och Sumererna.

 

En Mystery school är en "skola" för  uppvaknade, för Dig som vill nå högre i din andliga utveckling. Som vill bli det sanna ljus som ÄR du. 

Genom att börja se igenom slöjorna av illusion släpper vi begränsningarna på vem vi varit och öppnar oss för förståelsen av att vi är så mycket mer än det fysiska jaget. Vi är vår Själ, en obegränsad form av kärlek och ljus. Det har blivit dags för oss att bjuda in henne helt och fullt in till oss. 

Arise vill ta med dig på den här resan, in i dig själv  för att utforska allt som är du, både själsligt och fysiskt.  Arise vill ge dig verktyg som öppnar upp dig för din egen högsta potential, ditt Mästar Jag. Det gör vi genom att du under dessa 14 lektioner får utforska och möta dig själv på ett helt nytt sätt. 

Innehåll i programmet

Under programmets gång kommer du bland annat ges möjlighet att:

Läka karmiska sår och blockeringar som har hindrat dig från att leva och agera efter ditt själsuppdrag
Ta dig tillbaks till tidigare liv
Få en förståelse av att vi alla är ETT
Öppna upp dina egna unika livsgåvor
Lära dig mer om kristaller och healing 
Möta dina änglar och ljusguider
Lära dig mer om ditt energifält 
Djupgående lära dig mer om vårt nya "14-chakra system"
Kontakta din själsfamilj
Öppna upp och förstå din roll som ljusarbetare

Hur tar jag del av Arise?

När du köper programmet får du tillgång till en medlemsportal som du loggar in till här på hemsidan. I medlemsportalen hittar du alla 14 lektioner,  med övningar och meditation.

 

Medlemssida för utbyte med andra deltagare

Du får också tillgång till en medlemssida på Facebook där du kan utbyta tankar och upplevelser och dela funderingar med andra deltagare i programmet.

Tidsåtgång

Hur mycket tid du vill avsätta för programmet är helt upp till dig. Varje lektion är ca 60 min. Kanske tittar du på den en gång eller flera gånger. 

Vem är programmet för?

Alla! Programmet vänder sig till dig som precis har startat din inre resa såväl till dig som har kommit en bit på väg.

Investering

 2222 kr.


 

Välkommen till Arise!

I ljus och glädje!

Anna Indra Logotyp Brun.png

ORD OM ARISE

"Arise har betytt så mycket för min inre resa! Jag har fått så mycket information om hur allt hänger ihop och dessa magiska meditationer som Du Anna förmedlar, wow går inte att med ord beskriva"

Anneli

"Lyssnade till mitt hjärta och blev ledd till din kurs i Arise tack vare din meditation med Ärkeängeln Gabriel."

Veronica

"Jag tycker att Arise med Anna har hjälpt mig med meditationer, kristaller och ärkeänglar och jag har känt mig trygg, tacksam och öppnat mitt hjärta. Tack Anna för att du finns." 

Eva

Som Reikiterapeut har jag tidigare fått lära mig om våra 7 chakran. Arise tog mig till ett djupare plan, då Anna tar upp 12 chakran. Här blandas kunskapen steg för steg med kristaller, olika guider med fantastiska meditations-övningar. Denna "Mystery School" tar dig med till den nya tidens kunskaper som du har svårt att hitta någon annanstans på svenska. Man vet väldigt lite om dessa nya chakran, men Anna guidar dig som elev metodiskt i 14 olika avsnitt in i denna värld. 

Jan

"Med Anna som klok, varm, vägvisare har jag känt mig trygg och hållen på resan i min inre värld som lektionerna i Arise inneburit. Mixen av lektioner, att göra i helt egen takt tillsammans med livesändningar i grupp och möjligheten att hänga med likasinnade på facebook, där ingen fråga är dum,  ger tillsammans ett väldigt bra och högt betyg till Arise. Så av mig får Arise 10 kristaller av  10 möjliga."

Caroline

Arise kom i en tid som för mig var precis rätt. Jag har avnjutit varje del i programmet och är så tacksam för varje minut. Den absoluta höjdpunkten var den fysiska träffen där jag tillsammans med alla härliga Arisedeltagare fick upplevelser som gick utanpå allt jag tidigare upplevt – WOW! Anna är en enorm inspiratör, en vacker själ och fantastisk på så många sätt. Jag kan å det varmaste rekommendera Arise och jag ser för egen del fram emot den fortsättning som jag hoppas kommer. Till dess tittar jag om på Arise-avsnitten.

Ewa
bottom of page